69297
Status dostępności:
Wypożyczalnia Główna
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 066371 (1 egz.)
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 067657 T, 066374 T, 067658 T, 066373 T, 066375 T (5 egz.)
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 067661 M, 067659 M, 067660 M (3 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 066372 Tc (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Tyt. oryg.: "Food quality management : a techno-managerial approach".
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. s. 393-[405].
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej