67557
Status dostępności:
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 067673 T, 074213 T (2 egz.)
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 074214 M, 074217 M, 074215 M, 067675 M, 067676 M, 074216 M, 067674 M (7 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 067672 Tc (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Wyd. 1 i 2 ukazały się pt.: Chemiczne i funkcjonalne właściwości składników żywności ; wyd. 3 i 4 ukazały się pt.: Chemia żywności : skład, przemiany i właściwości żywności.
Wg metryki książki: Wyd. 5.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Książka polecana studentom i pracownikom naukowym wydziałów związanych z chemią, technologią i biotechnologią żywności, żywieniem człowieka, bromatologią itp., przydatna dla technologów, towaroznawców i producentów żywności.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej