69297
Status dostępności:
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 138259 T, 138260 T (2 egz.)
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 138262 M (1 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 138258 Tc (1 egz.)
Czytelnia WM
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 138261 Mc (1 egz.)
Strefa uwag:
Tyt. oryg.: Microbial toxins and related contamination in the food industry
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Książka jest adresowana do chemików, mikrobiologów, technologów żywności, przedstawicieli zawodów medycznych oraz weterynarzy.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej