69297
Status dostępności:
Wydział Politechniczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 140454 T (1 egz.)
Wydział Medyczny
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 140452 M (1 egz.)
Czytelnia WP
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 140453 Tc (1 egz.)
Czytelnia WM
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 140451 Mc (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga ogólna
Na okładce wydawca poprzedniego wydania: Wydawnictwo WNT.
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliografia przy rozdzialach. Indeks.
Uwaga dotycząca przeznaczenia czytelniczego
Dla studentów kierunków technologii żywności i żywienia człowieka oraz dla pracowników inżynieryjno-technicznych zakładów przemysłu spożywczego.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej